Zaalvehuur de Feestschuur

Over ons

Veel is mogelijk in overleg

U bent op zoek naar een voordelige locatie waar u uw feestje kunt vieren, zoek dan niet verder.
Bij De Feest Schuur kunnen we uw ideeën voor uw feestje of speciale evenement realiseren. Wij luisteren naar uw wensen. Wat de reden ook is voor uw feestje, kinderfeestje, bedrijfsfeest etc. Vaak kunnen wij aan uw wensen voldoen. Onze Feestschuur biedt ruimte voor 40 tot 50 personen, bij mooi weer kan er ook gebruik gemaakt worden van ons terras.

Zelf zorgt u voor de drank. Snacks, hapjes, eten e.d. kunnen wij zorg voor dragen. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ, varken aan het spit of een lekkere malse Angus hamburger. Heeft u zelf ideeën dan horen wij die graag.

Aangeboden services

Catering buffet

Organisatie van evenementen

Hier kunt u denken aan verjaardagen, bruiloften maar ook opmaat gemaakte kinderfeestjes in thema speurtochten of pannenkoeken zoeken u kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen er een geslaagd feest bij bedenken.

Een heerlijk speenvarken aan het spit of een BBQ maar ook div lopendebuffet's behoren tot de mogelijkheden denk aan een Hollandse prak of een assortiment van Hollandse stampoten. Chinees buffet of onbeperkt verse hamburgers en hotdogs eten ,bij ons is alles mogelijk. Ook hier geld weer heeft u zelf ideeën? Roept u maar!

"Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten"

Contact

Drentse Mondenweg 40A
Nieuw-Weerdinge, 7831 JB
Nederland

0591 346270

06-83 77 46 17 ook WhatsApp

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now